Tagga för att det är FREDAG!!!

Hur go är den då? Fredag! 

Jag drömde i natt att jag gick i skolan och vi var på utflykt. Och han som var guiden va Jojje Jönsson. (Han från "Stefan och Krister") så det va en rolig dröm jag hade! Älskar sånna! 

Linnea sov bredvid mig hela natten i natt. Jimmie spela gta igår kväll så vi la oss i sängen för att hon skulle somna framför tvn. Vilket jag gjorde oxå... Haha... Linnea somna först medans jag låg och kolla på Kockarnas Kamp. Kolla i 15 min kanske? Innan jag somna... Haha... 
Så glömde ställa in pannkakorna i kylen jag stekte igår kväll. Hade inte släkt lamporna i köksfönstrena och hade inte kollat så katterna va inne. Tur jag går på toa på nätterna så jag kunde göra det då... Haha... Fast pannkakorna kom jag inte på för ens i morse efter klockan ringt. Och stackars Tequila kom in vid 4a i morse :) 
Diesel va redan inne för hon låg vid mina fötter. Myspys! 

När jag stekte pannkakor igår hjälpte Linnea mig. Hon hällde i smeten. Och så lyssnade vi på Black Ingvars -Här kommer Pippi Långstrump. Linnea älskade den! Hehe... 

Imon sticker vi till Danmark! Ifall ni missat de? Haha... Å va kul det ska bli! Och kul att umgås med Jessica. Blir inte så ofta nu för tiden när hon är en hard working women!  Hehe... Å nu får vi en hel helg tillsammans med våra familjer. Kul!! 

Måste handla sen efter jobbet med... BLÄÄÄ... Vill inte de... Men vi ska äta hamburgare så behöver en del till de... 

Å snart slutar jag med! Mohahahah!!! 
Trevlig helg på er nu! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback