April 23

Vaknade i natt av att Linnea va inne på dass. Titta till henne och hon sa att hon ville ha plåster på sitt finger hon hade skrapat upp igår... Visst, ett bamseplåster senare låg vi i sängen (min) och vände och vred båda två. Sämsta natten på länge! Linnea kunde inte sova för hon fyllde år snart. Jag kunde inte för mina fötter är som två element! Jag skojar inte! Känns som man kan laga mat på dom!! Tillslut somna hon och jag gick upp och öppna balkongdörren. Stod helt still i luften men jag lyckades somna tillslut ändå. 

Vid sju vakna jag av att Linnea klättra över mig och skulle gå och hämta trosor. Då va de bara att gå upp :) öppna paket och åt frukost framför tvn. Linnea blev jätte glad för dockhuset! Och även cykeln hon fick. 

Lämna henne på dagis vid nio och sen gick jag hem å la mig på soffan... Kollade på en film som gjorde mig deppig. Inte meningen att de skulle bli så men med alla hormoner i kroppen och en film om graviditet så blev jag alldeles matt... Tänkte att de blir nog bättre när man ätit lunch. Som inte ens var god... Äh.. Skit i de! Det är as gott väder ute och min dotter fyller fyra!!! Ska åka och köpa en present till och en blomma till en kruka jag måla igår. Så man kanske ska börja röra på fläsket? Hehe.. 

Här är krukan! 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback