Fredag!!!!

E så mätt så jag kan spy. Varför skulle maten va så go? Gjorde hel regnbåge i ugnen igår och den blev kanon go! Gjorde även egen romsås till och den blev nästan för go den med! Och de räckte till och med till matlåda för både mig å Jimmie. Linnea va la så där intresserad... Smaka på laxen gjorde hon men såsen ville hon inte smaka på och potatis brukar aldig vara en hitt hos henne... 

Idag är det fredag!! Ikväll blir de morötter och gurka att dippa i dipp! Men först tacos till middag. Är la så där sugen på det nu... Haha... Men man blir ju hungrig igen, konstigt nog. 

Igår kväll vet jag inte vad bebisen hade för sig i magen... Aldrig vart med om att h*n sparkat och haft sig så mycket! Kan det vart för att jag åt en bit silviakaka på kvällen....? Känner han/hon av det så? Kan dom få en sockerkick i magen? Måste googla på de... De va härligt att känna iaf! La handen på flera gånger och kände men så fort någon annan ska känna så slutar de... La linneas hand på magen och hon fråga: Vad gör du? 
Jag tänkte du skulle känna bebisen, sa jag då. Men icke.... Men det kommer la de med när folk kan känna sparkar på min mage. 

Har jag sagt att jag älskar fredagar? Haha... Önska det va fredag varje dag. Snart är det nästan så för mig. 
Idag har vart en tung dag på jobbet. Första gången sen jag blev gravid som jag kände att man kanske skulle söka sån där gravidpenning snart...? Ont och bökigt i magen.. Allt är extra jobbigt... Men jag hoppas det är för att jag är trött... På måndag kanske jag har nya krafter! Dumt att ta gravidpenning nu. Förlorar mycket pengar och inget att göra mer än att vänta på att få föda, typ. 

När det är dags för mig att börja jobba igen önskar jag att jag hittar ett jobb på 100%. Har självklart kvar detta jobbet efter mammaledigt men jobbar ju bara 75% nu. 

Ne nu ska jag jobba snart igen! Trevlig helg! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback