Mätt och magont

Precis ätit färdigt min lunch. Inte fel de. Känns bra att vara tillbaka på jobbet igen. Negativa är väll att jag inte kommer orka vara vaken till nio längre... Haha... Upp tidigt och i säng tidigt...! 

Men i natt har vart Heeeeelt kaos... Linnea kom in vid 1. Då va Jimmie vaken ännu och kollade tv. Då vill hon ju inte lägga sig utan vara uppe med. Men jag tog in henne till mig för hon vägrar lägga sig i sin säng. Jag hinner knappt lägga mig innan hon somnar. I MITTEN av sängen. Trångt och skönt... Vaknar flera gånger av att hon sparkar på mig, en näve kommer farandes över ansiktet, bröstet, ryggen. Ett huvud rakt in i sidan på mig. Känns som man sovit så där bra. Drömde dessutom att jag försov mig så efter de kollade jag på klockan varje gång jag vakna... Tortyr! 
Men å andra sidan får jag väll vänja mig. När bebisen kommer så lär jag ju inte sova så mycket heller.... 

På tal om bebis så är mina jobbyxor för små..... Sitter över magen så jag får ont. Har ett par i större storlek men är rädd att dom ska sitta över magen med. Får lösa de på nått sätt. Helt enkelt. 

Är sugen på att åka till Ullared. Får se vad lönen säger nästa gång. Februari är det väll ändå inte många som åker?? Kanske är lite folk då? Hoppas de, om jag nu åker då... :) 

Gött att det är tisdag. Bara tre dagar kvar att jobba. Känns helt ok! Haha... 


Kommentarer
Anonym säger:

Kan du inte typ sätta nått gummiband vid knappen så du kan öppna byxorna.. Eller gå näck;) puss

Svar: Jag har ju sånna där käcka byxor med snöre i midjan... :( Men idag har jag större byxor på mig och det funkar kanon än så länge 😊 hehe
Josefina

2014-01-08 | 00:28:53
Bloggadress: http://Lillabyberg.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback