1maj 2014

Tänkte att skriva på bloggen kan jag ju göra en snabbis! Det är ju kul! Men nu kommer jag inte på nått att skriva om... Haha... Typiskt.... 

Idag tog vi upp spjälsängen från förrådet. Hitta alla delar UTOM skruvarna... Trött jag blir! Hade vi inte haft madrass så hade det vart lite lättare, men nej då... Skruvarna, varenda en, ska vara borta! Så får se om man kan ta vanliga skruvar (vilket det känns som om man borde kunna) 

Efter de åkte vi till pappa i Lycke och sa hej och Jimmie la av sina vinterdäck där. Käkade även blåbärspaj som jag gjorde igår och hade med mig. Så himla go. Blir alltid för lite med sån paj så nästa gång får jag göra en långpanna! Haha.. 

Sen träffa vi Jessica familjen och käka sen lunch. Korv med bröd. Så gott... Efter de blev det marrängswisch! Sen kunde jag rulla ner för deras trappa! Haha... Måste ändå fira att det är 1 maj, lixom.... Hihi... Men vi gick ut i den goa solen och lekte lite efter maten. Skönt va de! 

Men sen blev jag så gravidtrött och behövde vila så vi åkte hem... Linnea sprang på gården och lekte lite till. Även om hon va trött. Hon höll på att somna i bilen när vi åkte hem men lyckades hålla sig vaken ändå. Ändå somna hon inte för ens vid 21 idag... Ne om man själv skulle ta och lägga sig! Inte varje dag jag är vaken så här länge utan att gäspa käken ur led! Haha... 

Blev en bit skrivet ändå med tanke på att jag inte visst vad jh ville skriva! 
Och där kom det sura uppstötningar... Myspys... Lagom tills man ska sova! 
Go natt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback